HENKILÖT
JOEL JYRÄNTI

TOIMITUSJOHTAJA LKV & LVV

BIO
Joel on Toimintavalmis ja Monipuolinen

Joel on nuoresta iästään huolimatta kerryttänyt kokemustaan niin Suomessa, kuin ulkomaillakin. Hänen osaamisalueeseensa kuuluu mm. myynti ja markkinointi, valo- ja videokuvaus, graafinen suunnittelu sekä hallinnolliset toimenpiteet. Hän on nuorena aloittanut työuransa tapahtumatuotannossa, jonka johdosta hän hullaantui valokuvien ja videoiden maailmaan. Niistä tehtävistä hän siirtyi Japaniin jatkamaan työtään projektihallinnon parissa. Palattuaan Suomeen hän perusti Elda Oy:n yhdessä Lindan kanssa. 

Sähköposti: joel@elda.fi

Puhelin: 040 1532774

KARI KIVISTÖ

MYYNTIJOHTAJA LKV & LVV

BIO
Karin toiminta kiteytyy parhaiten sanoihin Tarkka ja Tehokas

Kari on tarkka, tunnollinen ja rautainen alan ammattilainen, pitkän uran omaava moniosaaja. Yli 25 vuoden kokemuksella kiinteistönvälityksestä, Kari aloitti uransa pääkaupunkiseudulla 90-luvun lamavuosien aikana ja hän on nähnyt asuntokaupan ylä- ja alamäet. Hän siirtyi Helsingistä Turkuun välittämään kohteita vuonna 2012. Edelleen hänellä on vahvat kontaktit ja suhteet myös pääkaupunkiseudulle. Hän ei pelkää vanhoja, tai uusia haasteita, eikä mikään ole hänelle liian pieni, suuri tai hankala kohde. 

Sähköposti: kari@elda.fi

Puhelin: 040 1424227

JARI GUNN

MYYNTINEUVOTTELIJA KTM & MBA

BIO
Jari on luonteeltaan Diplomaattinen ja Huolellinen

Jarilla on laaja-alainen ammatillinen kokemus. Hän on työskennellyt pitkään pankki- ja rahoitussektorilla sekä kansainvälisen myynnin parissa. Häneltä löytyy kokemusta myös kiinteistönvälitysalasta työskennellessään oman toimistonsa parissa 

Helsingin kantakaupungissa. Asuntosijoitusten parissa Jarilla on historiaa myös Turussa. Rauhallinen ja eloisa Turku veti häntä puoleensa ja noin vuosi sitten Jari muuttikin perheineen Turun keskustaan. Vapaa-aikanaan Jarin voi löytää polkupyörän selästä tai perheen kanssa luonnossa ulkoilemasta.

Sähköposti: jari@elda.fi

Puhelin: 0400 531775

LINDA LUOMA

VALOKUVAAJA, YRITTÄJÄ

BIO
Lindan toimintaa voisi kutsua:

Täsmällinen ja Luotettava

Linda työskentelee yrityksessämme valokuvaajana iloisella mielellä ja laadukkaalla ammattitaidolla. Valokuvauksen lisäksi hänellä on kokemusta kansainvälisesti työskenneltyään reilu puolitoista vuotta Japanissa erilaisten projektien kanssa. Lindalta saa tyylikkäitä visuaalisia ideoita ja toteutuksia kaikenlaiseen kuvaukseen, myös asuntokuvaukseen. Eldassa työskentelyn lisäksi Linda pitää maalaamisesta ja saaristossa kesämökillä rauhoittumisesta, joka tasapainottaa vauhdikkaita työviikkoja.

Linda on siirtynyt ansaitulle äitiyslomalle! 

Tavoitat hänet edelleen sähköpostilla linda@elda.fi. Kiireellisissä asioissa ota yhteyttä Joeliin. 

SINÄ?

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, MYYNTIEDUSTAJA

Tutustu avoimiin paikkoihimme TYÖPAIKAT sivulta!